Moi murut! <3

Miten teidän juhannus meni? :) Tuliko tehtyy taikoja? ;) Mulla oli ihan superkivaa, olin mun kamujen kanssa pari päivää ja tehtiin vaiks mitä hauskaa. :) Mä oon nyt kesälomalla ja on ollu paljon aikaa touhuta kaikenlaista. sääli vaan et ilmat on ollu niin huonot, ni ei oo paljon viel ehtiny ottaa aurinkoo tai muutenkaan voinu olla paljon ulkona :/

Mut en oo unohtanut teitä tietty lomallanikaan ja nyt tässä tulee mun uusin kesäpaketti ihan uunituoreena mun kamerasta! :) Oon kuvannut kaks uutta videoo. ;)

Ekassa oon just lähdössä ulos tyttöjen kanssa ja kuvailin kun meikkasin ja pukeuduin ja samalla eksyin hiukan tekemään tuhmuuksia. ;) Sanotaanko vaiks että mun meikkiharja löysi ihan uuden tarkoituksen ja lähdin aika tosi märillä pikkareilla liikenteeseen... Hups! ;D Tää video sisältää paljon puhetta, kun usein toivotaan et sais kuulla miltä mä kuulostan ;)

Tokassa videossa mulla oli yksinäisen kisun iltapäivä kotona ja olin mun mustassa seksikkäässä yöpaidassa sohvalla, onneks mun iso dildo piti mulle seuraa. ;) Ja hyvin pitikin, muutamassakin eri asennossa, miau! ;D

Alla on muutama kuvakaappaus videoista, mut ihan kaikkea paljastamatta ;) Myyn video 1. hintaan 35€ ja video 2. hintaan 30€, tai molemmat yhteishintaan 45€, jos ostat ne kerralla. :) Jos kiinnostuit, ni ota muhun yhteyttä maililla: mylittlesecr3t@gmail.com ;)

Suukkoja,

mylittlesecr3t

Video 1.

MVI_1938-003.jpgMVI_1938-009.jpgMVI_1938-011.jpgMVI_1938-015.jpg

 

Video 2.

MVI_1935-001.jpgMVI_1935-004.jpg