Moi muruset <3

Joulu ja uusivuosi tuli ja meni, mut onneks mä oon vielä hetken joululomalla. :) Oli aika kiire syksy, niinkuin kirjoitin edellisessä blogipäivityksessäni ja pikku akkujen lataus tuli nyt ihan tarpeeseen mulle. :) Oon miettinyt mun blogin kohtaloa tässä nyt jonkin verrankin. Pienensin syksyn aikana mun toimintoja tosi paljon ja jossain vaiheessa tein jo päätöksen etten astu mun kameran eteen enää ainakaan ennen joulua. :) Kaikki kenen kanssa juttelin ja jouduin kieltäytymään cameista tai toivevideoista oli kauheen ymmärtäväisiä, kiitos tosi paljon teille siitä! Ootte aivan ihania! <3

Mut nyt kun oon saanu hiukan levätä ja miettii, niin tulin siihen tulokseen, et enhän mä voi teitä hylätä. :) Oon nauttinut niin paljon tän jutun tekemisestä et aion kyl jatkaa nyt, ehkä hiukan pienillä muutoksilla, mut niistä mä voin sit kertoa myöhemmin lisää. ;)

Ja koska tää on nyt ehkä jonkinlainen pieni comeback mylittlesecr3tille, ni mitä se ois ilman kahta aivan upouutta videoo? ;) Ekan videon kuvasin eilen aamulla, kun oli kirkas ja kaunis pakkasilma ulkona. :) Toisen kuvasin sit taas siinä mekossa, missä juhlin joulua, eli se voi olla vaikka mun pieni myöhästynyt joululahja teille murusille. ;) Molempiin videoihin eksy mun iso lempidildo ja molemmat päättyy isoon ja äänekkääseen orgasmiin. ;) Molempien videoiden kesto on n. 10 minuuttia. :) Alla muutama kuvakaappaus kummastakin videosta :) Ihan kaikkea en viitti paljastaa, et jää jotain ylläriäkin sit videoiden katsojille. ;)

Myyn yhden videon hintaan 30€ tai molemmat hintaan 40€ :) Jos kiinnostuit, pistä mulle mailia osoitteeseen mylittlesecr3t@gmail.com :)

Suukkoja,

mylittlesecr3t

MVI_1903-001.jpgMVI_1903-004.jpgMVI_1903-022.jpg

MVI_1904-007.jpgMVI_1904-010.jpgMVI_1904-011.jpg